Selecteer een pagina

Training

Is je organisatie net op de schop gegaan en zou alles nu anders moeten lopen? Is het tijd om na een fusie met elkaar te werken aan een gezamenlijke aanpak die iedereen kent? Wanneer je als organisatie een leereffect wilt realiseren in je organisatie, dan is training het aangewezen instrument. Het is een efficiënt middel om een nieuw gemeenschappelijk kader te creëren. Mensen kunnen oefenen met nieuw gedrag en nieuwe vaardigheden. Een training kan ook een duidelijk markeerpunt zijn in de transitie naar een andere manier van samenwerken.

Effectieve communicatie
voor jong talent

Van jong talent wordt veel verwacht in organisaties. Ze zijn hoog opgeleid en weten veel van hun vakgebied. Maar samenwerken met collega’s van verschillende leeftijden en achtergronden vraagt meer dan alleen kennis hebben van je eigen vakgebied. Effectief communiceren is gebaat bij meer inzicht in de diepere lagen van communicatie.

Het voeren van een inspiratiegesprek
Training voor managers

Het inspiratiemodel van Wonderland ondersteunt je als manager in het voeren van een motiverend en inspirerend gesprek met je medewerkers. Het model geeft je de tools in handen om het vakmanschap, de autonomie en de zingeving van je medewerker in samenhang helder op tafel te krijgen. In deze training leren we je hoe je dat gesprek goed en effectief voert.

Maatwerktrainingen

Onze jarenlange ervaring in het maken en geven van trainingen stelt ons in staat te maken wat jouw organisatie of team nodig heeft. Naast ons aanbod aan vaste trainingen, bieden we ook maatwerktrajecten op alle vlakken van samenwerken en communicatie.

Opleidingen NLP & SW

Naast onze in-company activiteiten, bieden we ook opleidingen en trainingen op open inschrijving aan. Opleidingen rond communicatie, leiderschap en ontwikkeling. In februari 2018 gaat de opleiding
‘Persoonlijk Leiderschap & NLP’ van start.