Selecteer een pagina

Sparring

We houden ervan schijnbaar taaie problemen tot de essentie terug te brengen. In de boven- en de onderstroom* van de organisatie. Jij weet precies wat er speelt en hoe je bedrijf in elkaar zit. Wij stellen die vragen die jou helpen om tot de kern te komen van wat er speelt en wat er nodig is. Zodat je daarna weer precies weet wat de koers is die jij en je organisatie gaan varen.

1 op 1 sparren

Als je op professioneel vlak op de inhoud van je werk een zetje nodig hebt, in een goed gesprek met een gelijkwaardige gesprekspartner. Jouw voorbereiding is een helder doel. Wij dagen uit, stellen scherpe vragen en zorgen ervoor dat je met een helder hoofd weer naar buiten stapt.

Inspiratiegesprek

Je hebt je werk leuk gevonden maar de laatste tijd weet je het niet meer zo goed. Is dit nu wat je de komende jaren nog wilt doen? Loopbaancoaching zou een te tijdrovende interventie zijn maar even met iemand goed kijken naar waar je staat en wat je wilt? Boek dan met ons een inspiratiegesprek.

Sparren met het management

Vaak weet je als team zo ongeveer wat het probleem is. Waar je naartoe wilt, daar is meestal ook wel beeld van. Vaak is dat wel het punt: zo ongeveer… Wanneer je hobbels wilt slechten op de weg naar werkelijke verandering, is het bijzonder behulpzaam om kraakhelder vast te pakken waar je precies staat en wat je precies gaat bereiken.

* Toelichting boven- en onderstroom
De bovenstroom in je bedrijf of organisatie is duidelijk aanwijsbaar. Het gaat dan over jullie uitgesproken visie, de strategie die jullie hanteren, de doelstellingen, jullie afspraken. Oftewel alles wat rationeel, zichtbaar en eenvoudig benoembaar is binnen de organisatie. De onderstroom omvat alles wat niet direct zichtbaar of rationeel is. Zoals bijvoorbeeld de bedrijfscultuur met al zijn ongeschreven regels, invloeden uit de omgeving, ervaringen in het verleden die nu nog steeds effect hebben op de keuzes die gemaakt worden. Deze onderstroom is niet concreet of tastbaar maar wel heel voelbaar.