Selecteer een pagina

We houden ons bij Buro Wonderland al jaren bezig met ‘Goede Voornemens’.

Het begin van het nieuwe jaar is de tijd om nieuwe doelen te formuleren of om oude wensen en dromen weer van stal te halen. En in vorige blogs of in onze trainingen kun je leren hoe je van je wensen en dromen haalbare doelen maakt.

Nu is het inmiddels januari. De derde maandag van januari wordt vaak ‘Blue Monday’ genoemd omdat veel mensen dan een humeurdip hebben. De eerste goede voornemens voor het nieuwe jaar zijn bij hen gesneuveld of het is niet eens gelukt om met het nieuwe gedrag te starten. En toch kun je juist nù iets doen om in 2018 een verschil te maken…..

Hoe dan?

Je ziet het al in hoe het hierboven geformuleerd is: de tip is om niet HET verschil of ALLE verschillen te willen maken in 2018, maar je te concentreren op één verschil.

Goede voornemens gaan bijna altijd over gedragsveranderingen. Gedragsverandering klinkt makkelijk, maar is moeilijk vol te houden. Wij mensen zijn gewoontedieren. Om een enkele gedragsverandering te bereiken, moet je alle zeilen bij kunnen zetten en kunnen focussen.

De tip van vandaag is dat je na het lezen van dit blog één enkel voornemen kiest uit het lijstje van goede voornemens van 2018. Daar focus je voor 2018 op. Dat voornemen heeft dan maximale kans van slagen. De andere voornemens van je lijstje schrijf je op. Die kunnen mee in de verkiezing voor goede voornemens van 2019.

Wij wensen je vanuit Buro Wonderland veel succes met het behalen van jouw gekozen voornemen voor 2018!

BewarenBewaren