Selecteer een pagina

Coaching

Loop je tegen een probleem aan waar je zelf niet uit komt? Heb je meer potentieel dan zichtbaar wordt? Dan is het tijd voor een goede coach. Goed wil zeggen: iemand die je helpt om de kern vast te pakken en het echt anders te gaan doen. Niet op karakter met de tanden op elkaar, maar op zo’n manier dat het uiteindelijk ‘vanzelf’ anders gaat.

Individuele coaching

Coaching helpt je helderheid te krijgen in wat je tegenhoudt je doelen te bereiken. Oude patronen doorbreken en de juiste hulpbronnen aanboren is de kern van onze coaching. Door nieuwe keuzes te maken en te oefenen met ander gedrag, groei je met sprongen in je professionaliteit en je zelfvertrouwen.

Duocoaching voor betere samenwerking

Is de samenwerking niet soepel? Sla je jouw collega het liefst de hersens in maar moet je toch samen verder? Mondt het overleg standaard uit in verwijten en gedoe? Denk dan aan duocoaching. De werkrelatie wordt sterker en je gaat weer met vertrouwen samen verder.

Coachende conflictbemiddeling

Wanneer de gemoederen zo hoog zijn opgelopen dat je collega’s er samen niet meer uitkomen, is coachende conflictbemiddeling de oplossing. Zelfs wanneer de beide partijen het vertrouwen bijna hebben verloren, is het mogelijk met coachende bemiddeling een nieuwe start te maken.

Coaching met paarden

Paarden zijn een liefdevolle en onverbiddelijke spiegel. Ze maken in korte tijd duidelijk wat de kern is en wat jou ten diepste te doen staat. Ook oefen je meteen met ‘het’ anders te doen. Wanneer je innerlijk een andere keuze maakt, wordt dit meteen zichtbaar in de reactie van het paard. Je krijgt dus direct en zuiver feedback als je de juiste koers hebt gevonden.